Symbolmålning startar 24 juni, sommar 2020

Varmt välkommen till Symbolmåleri!

Symbolmåleri är ett kravlöst och lekfullt sätt att lära känna sig själv. Inga förkunskaper behövs. Vi kommer även att använda avspänning och meditation för att få kontakt med det som kan hela och skydda oss. Vi uttrycker oss kreativt samt hittar delar av oss själva som är till glädje och nytta för att komma vidare i livet. Vi kommer vid dessa tillfällen bland annat att utforska olika sätt att komma i kontakt med vår egen styrka och kraft. Maria Samuelsson, symbolpedagog och lärare i yoga och meditation. Maria har arbetat hela livet med olika metoder för självutveckling och sorgearbete.

Symbolmålning erbjuds vid fyra tillfällen; kl 14.00 – 16.00 på onsdagar från den 24 juni till den 15 juli. Som vanligt är kursen i Humlegårdens lokaler och kostar ingenting extra då Symbolmålning erbjuds till Humlegårdens medlemmar. Symbolmålningen fungerar så att det inte är ”försent” att börja när kursen har startats igång. Vill Du delta, kontaktar Du Humlegården då deltarggruppen inte kan vara för stor.

Är Du intresserad av att delta eller har frågor och vill veta mer, kanske vill Du bli medlem, kontakta oss på: 031-13 14 17 eller ring/sms: 0703-13 26 94 eller meila: info@stodcentrumhumlegarden.se så ger vi mer information, svarar på frågor. Och, vill Du bli medlem så bokar vi tillsammans en tid för ett Välkomstsamtal.

Välkommen!

Aktuellt

Varmt välkommen till Symbolmåleri! Symbolmåleri är ett kravlöst och lekfullt sätt att lära känna sig själv. Inga förkunskaper behövs. Vi kommer även att använda avspänning och meditation för att få kontakt med det som kan hela och skydda oss. Vi uttrycker oss kreativt samt hittar delar av oss själva som är till glädje och nytta för att komma vidare i livet. Vi kommer vid dessa tillfällen bland annat att utforska olika sätt att komma i kontakt med vår egen styrka och kraft. Maria Samuelsson, symbolpedagog och lärare i yoga och meditation. Maria har arbetat hela livet med olika metoder för självutveckling och sorgearbete. Symbolmålning erbjuds vid fyra tillfällen; kl 14.00 - 16.00 på onsdagar från den 24 juni till den 15 juli. Som vanligt är kursen i Humlegårdens lokaler och kostar ingenting extra då Symbolmålning erbjuds till Humlegårdens medlemmar. Symbolmålningen fungerar så att det inte är "försent" att börja när kursen har startats igång. Vill Du delta, kontaktar Du Humlegården då deltarggruppen inte kan vara för stor. Är Du intresserad av att delta eller har frågor och vill veta mer, kanske vill Du bli medlem, kontakta oss på: 031-13 14 17 eller ring/sms: 0703-13 26 94 eller meila: info@stodcentrumhumlegarden.se så ger vi mer information, svarar på frågor. Och, vill Du bli medlem så bokar vi tillsammans en tid för ett Välkomstsamtal. Välkommen! Fler nyheter