Meditativ Yoga startar 24 juni, Sommar 2020

Nu är Meditativ yoga igång under månaderna Juni och Juli.

”Kroppen minns allt och kroppen har sina skäl”. Kroppen har alltid sina skäl att vara avslappnad eller spänd. Både att vara avslappnad och att vara anspänd är naturliga tillstånd som vi pendlar mellan och en gåva när man har förmågan att röra sig mellan polerna. Att stanna kvar och låsa sig i något utav tillstånden kan vara smärtsamt och känns dränerande. Med mjuk enkel yoga, avslappning och andningsövningar får kroppen möjlighet att släppa spänningar den inte längre behöver hålla. I djupavspänning får kroppen och hjärnan hjälp att slappna av och komma till ro. Ledare för yogan är Maria Johansson, Yogalärare i Göteborg.

Yogan erbjuds som en öppen grupp eftersom Du inte behöver föranmäla Dig; medlemmar är alltid välkomna och som vanligt är Yogan på Humlegårdens lokal och kostar ingenting extra. Det enda som krävs är att Du är medlem i Stödcentrum Humlegården.

Yogan är från och med V 26 – 32 varje onsdag kl 16.15-17.15.

Är Du intresserad av att delta eller har frågor och vill veta mer, kanske vill Du bli medlem, kontakta oss på: 031-13 14 17 eller ring/sms: 0703-13 26 94 eller meila: info@stodcentrumhumlegarden.se så ger vi mer information, svarar på frågor. Och, vill Du bli medlem så bokar vi tillsammans en tid för ett Välkomstsamtal.

Välkommen!

 

 

 

Aktuellt

Nu är Meditativ yoga igång under månaderna Juni och Juli. "Kroppen minns allt och kroppen har sina skäl". Kroppen har alltid sina skäl att vara avslappnad eller spänd. Både att vara avslappnad och att vara anspänd är naturliga tillstånd som vi pendlar mellan och en gåva när man har förmågan att röra sig mellan polerna. Att stanna kvar och låsa sig i något utav tillstånden kan vara smärtsamt och känns dränerande. Med mjuk enkel yoga, avslappning och andningsövningar får kroppen möjlighet att släppa spänningar den inte längre behöver hålla. I djupavspänning får kroppen och hjärnan hjälp att slappna av och komma till ro. Ledare för yogan är Maria Johansson, Yogalärare i Göteborg. Yogan erbjuds som en öppen grupp eftersom Du inte behöver föranmäla Dig; medlemmar är alltid välkomna och som vanligt är Yogan på Humlegårdens lokal och kostar ingenting extra. Det enda som krävs är att Du är medlem i Stödcentrum Humlegården. Yogan är från och med V 26 - 32 varje onsdag kl 16.15-17.15. Är Du intresserad av att delta eller har frågor och vill veta mer, kanske vill Du bli medlem, kontakta oss på: 031-13 14 17 eller ring/sms: 0703-13 26 94 eller meila: info@stodcentrumhumlegarden.se så ger vi mer information, svarar på frågor. Och, vill Du bli medlem så bokar vi tillsammans en tid för ett Välkomstsamtal. Välkommen!       Fler nyheter