Kursen Skriva för hälsan startar tisdag 22 september Höst 2020

Tycker du om att skriva, eller vill du prova på och se vad som kommer när du sätter pennan mot pappret samtidigt som du har tydlig omsorg om dig själv och de andra i gruppen? Välkommen till en kreativ och livsbejakande skrivarkurs med fokus på skrivglädje, självmedkänsla och självinsikt kopplat till din egen hälsa, med Ann Westermark från Skrivhälsan som ledare. Kursen är en introduktion till metoden Skrivhjärtat. Vi träffas vid tre tillfällen med möjlighet till skrivuppgifter mellan träffarna. Anpassade skrivuppgifter till den som vill ha och behöver. Inga förkunskaper, alla kan. Varmt välkommen.

Träffar:
1. Tisdag 22 september
2. Tisdag 27 oktober
3. Tisdag 17 november

Du kan delta i samtliga träffar eller välja en eller två. Vi startar klockan 17.00 med fika och avslutar klockan 20.00. Hoppas att du vill vara med.

Är du intresserad av att delta eller har frågor och vill veta mer, kanske vill Du bli medlem, kontakta oss på 031-13 14 17 eller ring/sms: 0703-13 26 94 eller mejla: info@stodcentrumhumlegarden.se så ger vi mer information, svarar på frågor. Och, vill Du bli medlem så bokar vi tillsammans en tid för ett Välkomstsamtal.

Välkommen!

Aktuellt

Tycker du om att skriva, eller vill du prova på och se vad som kommer när du sätter pennan mot pappret samtidigt som du har tydlig omsorg om dig själv och de andra i gruppen? Välkommen till en kreativ och livsbejakande skrivarkurs med fokus på skrivglädje, självmedkänsla och självinsikt kopplat till din egen hälsa, med Ann Westermark från Skrivhälsan som ledare. Kursen är en introduktion till metoden Skrivhjärtat. Vi träffas vid tre tillfällen med möjlighet till skrivuppgifter mellan träffarna. Anpassade skrivuppgifter till den som vill ha och behöver. Inga förkunskaper, alla kan. Varmt välkommen. Träffar: 1. Tisdag 22 september 2. Tisdag 27 oktober 3. Tisdag 17 november Du kan delta i samtliga träffar eller välja en eller två. Vi startar klockan 17.00 med fika och avslutar klockan 20.00. Hoppas att du vill vara med. Är du intresserad av att delta eller har frågor och vill veta mer, kanske vill Du bli medlem, kontakta oss på 031-13 14 17 eller ring/sms: 0703-13 26 94 eller mejla: info@stodcentrumhumlegarden.se så ger vi mer information, svarar på frågor. Och, vill Du bli medlem så bokar vi tillsammans en tid för ett Välkomstsamtal. Välkommen! Fler nyheter