Öppen Stödgrupp och Enskilt samtal Höst 2020

Humlegården erbjuder 2 olika samtalsformer: Öppen stödgrupp och Enskilt samtal.

Öppen stödgrupp kallas öppen eftersom Du inte behöver föranmäla dig; medlemmar är alltid välkomna. Öppen stödgrupp har en stödgruppsledare som inte själv deltar i samtalet och som har till uppgift att ha ”ögon”, focus på samtalstiden. Stödgruppsledaren är själv medlem och har gått i Öppen stödgrupp. Humlegården använder en väldigt strukturerad samtalsmetod som kallas Rundan. Varje onsdag är det Öppen stödgrupp ca 1,5 timme. Innan gruppen börjar finns fika i Humles lilla kök.

Som vanligt är Öppen stödgrupp på Humlegården varje onsdag kl 17.30 – 19.00. Det kostar inget extra, Du behöver endast vara medlem i Stödcentrum Humlegården.

Enskilt samtal kan vara som ett komplement till Öppen Stödgrupp, aktiviteterna på Humle eller någon annan form av samtal/bearbetning. Kanske känner Du ibland att det är ett enormt stort steg att öppna sig, ställa frågor, prata om sina egna känslor/funderingar. Du kanske känner/tycker att det kan vara svårt att prata om något i grupp eller kanske bara lyfta något samtalsämne som Du inte/aldrig pratat om, med någon ännu.

Humlegården erbjuder Enskilda samtal med någon på Humle som har kommit en bit på väg i sin ”livsprocess”.

Är Du intresserad av att delta eller har frågor och vill veta mer, kanske vill Du bli medlem, kontakta oss på: 031-13 14 17 eller ring/sms: 0703-13 26 94 eller meila: info@stodcentrumhumlegarden.se så ger vi mer information, svarar på frågor. Och, vill Du bli medlem så bokar vi tillsammans en tid för ett Välkomstsamtal.

Välkommen!

Aktuellt

Humlegården erbjuder 2 olika samtalsformer: Öppen stödgrupp och Enskilt samtal. Öppen stödgrupp kallas öppen eftersom Du inte behöver föranmäla dig; medlemmar är alltid välkomna. Öppen stödgrupp har en stödgruppsledare som inte själv deltar i samtalet och som har till uppgift att ha "ögon", focus på samtalstiden. Stödgruppsledaren är själv medlem och har gått i Öppen stödgrupp. Humlegården använder en väldigt strukturerad samtalsmetod som kallas Rundan. Varje onsdag är det Öppen stödgrupp ca 1,5 timme. Innan gruppen börjar finns fika i Humles lilla kök.
Som vanligt är Öppen stödgrupp på Humlegården varje onsdag kl 17.30 - 19.00. Det kostar inget extra, Du behöver endast vara medlem i Stödcentrum Humlegården. Enskilt samtal kan vara som ett komplement till Öppen Stödgrupp, aktiviteterna på Humle eller någon annan form av samtal/bearbetning. Kanske känner Du ibland att det är ett enormt stort steg att öppna sig, ställa frågor, prata om sina egna känslor/funderingar. Du kanske känner/tycker att det kan vara svårt att prata om något i grupp eller kanske bara lyfta något samtalsämne som Du inte/aldrig pratat om, med någon ännu. Humlegården erbjuder Enskilda samtal med någon på Humle som har kommit en bit på väg i sin "livsprocess". Är Du intresserad av att delta eller har frågor och vill veta mer, kanske vill Du bli medlem, kontakta oss på: 031-13 14 17 eller ring/sms: 0703-13 26 94 eller meila: info@stodcentrumhumlegarden.se så ger vi mer information, svarar på frågor. Och, vill Du bli medlem så bokar vi tillsammans en tid för ett Välkomstsamtal. Välkommen!
Fler nyheter