Skrivdag kl 10.00-17.00 tisdag 8 september Höst 2020

Denna dag ägnar vi åt ett längre skivande. Kanske du funderar på eller har skrivit längre texter och vill delta på en hel dag åt ditt skrivande?

Kursledaren som hjälper oss vidare för längre texter är Ann Westermark. Hon kommer också att berätta om olika tips som kan vara användbara just för dig. Ann har god kunskap vad gäller skrivande texter.

Denna heldag kommer att återkomma ytterligare en träff i november.

Är Du intresserad av att delta eller har frågor och vill veta mer, kanske vill Du bli medlem, kontakta oss på: 031-13 14 17 eller ring/sms: 0703-13 26 94 eller mejla: info@stodcentrumhumlegarden.se så ger vi mer information, svarar på frågor. Och, vill Du bli medlem så bokar vi tillsammans en tid för ett Välkomstsamtal.

Välkommen!

Aktuellt

Denna dag ägnar vi åt ett längre skivande. Kanske du funderar på eller har skrivit längre texter och vill delta på en hel dag åt ditt skrivande? Kursledaren som hjälper oss vidare för längre texter är Ann Westermark. Hon kommer också att berätta om olika tips som kan vara användbara just för dig. Ann har god kunskap vad gäller skrivande texter. Denna heldag kommer att återkomma ytterligare en träff i november. Är Du intresserad av att delta eller har frågor och vill veta mer, kanske vill Du bli medlem, kontakta oss på: 031-13 14 17 eller ring/sms: 0703-13 26 94 eller mejla: info@stodcentrumhumlegarden.se så ger vi mer information, svarar på frågor. Och, vill Du bli medlem så bokar vi tillsammans en tid för ett Välkomstsamtal. Välkommen! Fler nyheter